Københavner
ruten

Rejsekatalog for 2022

Oversigt over
rejser

Praktiske oplysninger  

Betal via netbank   

Gavekort    

 

 

 

 

 

 

 
En skøn endagstur til Operaen, hvor vi ser nyfortolkningen af Lehárs legendariske operette. Udødelige hits i en spritny, moderne og satirisk gendigtning.
En god julegave idé!

En legendarisk operette er blevet genfortolket på bedste vis. "Den Glade Enke 2.0" er fyldt med udødelige hits i en spritny, moderne og satirisk udgave.

Plottet er nyt og originalens fester er blevet henlagt til et udsultet, moderne og let genkendeligt dansk kulturliv. Men der er selvfølgelig stadig intriger i luften og affærer i krogene, mens vores selvudstillende tid bliver spiddet i en god satire.

Teaterdirektøren Zeta øjner en mulighed for at forsøde det hele gennem et sponsorat fra Henna Glawari - den glade enke, efter en velhavende jysk svineproducent. De berømte grisetter bliver aldrig helt det samme igen efter Hannas store fest hjemme i grisestalden.

Musikken er naturligvis Franz Lehárs skønne musik, hvor ørehængerne står i kø, mens danserne bidrager til den gode fest.

Motionér smilebåndene og forkæl dine ører når Det Kongelige Kapel, Det Kongelige Operakor og et stjernespækket solisthold fortolker de skønne sange som "Viljasangen",
"Så går vi til Maxim" og "Enkevalsen". (Forestillingen synges på dansk)


Afgangstider, BEMÆRK! opsamling foregår på banen
Nakskov kl. 12.30 - Maribo kl. 13.00 - Sakskøbing kl. 13.10 - Nykøbing F. 13.30

Efter opsamling kører vi mod København. Vi gør først holdt ved Fisketorvet, hvor der er mulighed for at finde lidt at spise, inden vi kører det sidste stykke til Operaen.
Forestillingen starter kl. 19.30 - Varighed ca. 2 timer og 40 minutter (inkl. pause).

Efterfølgende kører vi retur til Sydhavsøerne.

Bus & B-billet
                                                          KUN kr. 895.- pr. person.

                                                          Ring og bestil på 54 92 09 76Du kan også lære mere på Det Kongelige Teaters hjemmeside:
https://kglteater.dk/det-sker/sason-20212022/opera/den-glade-enke-2.0?gclid=eaiaiqobchmigtdy1lk99aivctoych2crqzieaayasaaegic1fd_bwe

Den Glade Enke 2.0 - Operaen, 8. februar 2022.